Nagy Imre: Az online kurzus megfelel az Európai Uniós követelménynek

nagy_imre2.jpg

A Prosperitati Alapítvány által indított online képzés módszertanilag és tartalmilag is a lehető leginnovatívabb - mondta a Közügyek vendégeként dr. Nagy Imre.

A Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottságának elnöke elmondta: a gazdaképzési tanfolyam célja, hogy a nyertes pályázók számára a legmodernebb és leghatékonyabb továbbképzést hozzák létre. Dr. Nagy Imre hangsúlyozta, az online kurzus megfelel a legtöbb erre vonatkozó Európai Uniós követelménynek. A Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottságának elnöke hozzátette, a továbbiakban az alapítvány nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani a vajdasági turizmus felvirágoztatására.

Dr. Nagy Imre, igazgatóbizottsági elnök, Prosperitati Alapítvány: „Meghatározásra kerülnek azok a témák, azok a pályázatkeretek, amelyek ebben az évben kiírásra kerülnek. Nyilván nem csak a turizmusra, hanem a korábban tapasztalt pályázati struktúrában is. Az idegenforgalom most kicsit hangsúlyosabb szerepet fog kapni. Ugye tudjuk azt, hogy a turizmus az egy komplex dolog, ezért nagyon óvatosnak kell lenni abban, hogy milyen pályázatokba kezdünk majd. Aztán ugyanúgy, ahogy korábban tettük, ebben az ágazatban is szélesedni fog a pályázati paletta, tehát, hogy milyen témákban fogunk kiírni.

2019. február 4.

 

Szerző: 
Pannon RTV