INDUL A VAJDASÁGI MENTORPROGRAM 3. ÉVADA!

mentorprogram2022.png

A Prosperitati Alapítvány a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának, a Vajdasági Magyar Vállalkozók Egyesületének támogatásával és a Design Terminal szakmai partnerségével, a Vajdasági Mentorprogram harmadik évadának elindítását tervezi 2022. október - 2023. május időszakban.

A programunk célja, hogy a helyi mentorhálózat további alakításával erősítsük a vállalkozói ökoszisztémát és elősegítsük a vajdasági vállalkozók együttműködését és a fiatal és kezdő vállalkozók fejlődését. A képzés során a tapasztalt vállalkozók mentor szerepkörben tapasztalataik megosztásával segítik a fiatal, kezdő vállalkozó mentoráltakat.

Az ingyenes mentorprogramra jelentkezhetnek olyan mentorált jelöltek is, akik már részt vettek az előző évadok valamelyikén. A jelentkezést követően a mentoráltak egy előszűrés eredményeképp kezdő és haladó csoportba kerülnek. A programban jelzett szakmai előadások témái a kérdőívben begyűjtött javaslatokkal összhangban kerülnek pontosításra.

A jelentkezői kérdőív kitöltése 5 percet vesz igénybe. Amennyiben szeretne részt venni a programban, kérjük, hogy az alábbi űrlap kitöltésével jelezze ezen szándékát, illetve szakmai preferenciáit.

Link: https://forms.gle/e8Z4SPy85ADqrWxY8

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30. (péntek) 15 óra.