A Branding Design kommunikációról Zentán

jb.jpg

A Prosperitati Alapítvány szakmai napot tartott a vállalkozóknak

A zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány székházában csütörtökön szakmai napot szervezett a Prosperitati Alapítvány a vállalkozók részére. Az eseményt hivatalosan Juhász Bálint, a VMSZ Intézőbizottságának elnöke nyitotta meg, aki elmondta, hogy a Branding Design kommunikáció a szakmai nap témája. Kiemelte, hogy a Nemzetpolitikai Államtitkársággal szorosan együttműködve erősítik a Kárpát-medencei vállalkozói községet.
– Folytatjuk azt a munkát, amelyet a vállalkozói közösség építésébe fektettünk. A mentorprogramunkra rácsatlakozva már egy nagy vállalkozó-konferenciát is szerveztünk, most pedig egy szakmai napot tartunk. Az aktuális témákról szólnak az előadások nagyon jó előadóktól. Egy aktív közösséggel rendelkezünk, amelynek tagjai összetartóak és rengeteg embert foglalkoztatnak. Az ő összefogásuk sokat jelent a vajdasági magyar közösségnek, többek között ezt az eredményt kell megvédenünk december 17-én, így mindenkit arra kérek, menjen el és szavazzon a Vajdasági Magyar Szövetségre – mondta Juhász Bálint.

Molnár Bánfi Kata kommunikációs és média szakember a szakmai nap egyik előadója, Budapestről érkezett Zentára.
– Azzal kerestek meg, hogy kommunikációs és marketing területen lenne szükség fejlesztésre és ezért kapcsolódtunk be mi is a munkába. Elsősorban stratégiai témákról és márkaépítésről van szó, majd a gyakorlati részt mindenkinek a saját vállalkozásában kell végrehajtania, de abban is tudunk segíteni, ha szükség lesz rá. Több mint 50 vállalkozó vesz részt a szakmai napon, akiknek rajtam kívül még négy előadó tart prezentációt. Egy szakember vizuális témákban, ketten az online kommunikációs területekről beszélnek, egy pedig PR és sajtó kapcsolatok témában – mondta az előadó.
Az eseményre Vajdaság számos pontjáról érkeztek vállalkozók minden korosztályból és területről.
András Gyuricsin Attila a csantavéri Gebi takarmánykeverő cég menedzsere is részt vett szakmai napon. Elmondta, hogy a kommunikációnak hatalmas jelentősége van cégen belül, valamint kifelé a jelenlegi és a potenciális partnerek irányába is.

– A vállalatból kifelé irányuló kommunikáció egy igen komoly befektetés, amire mi sok energiát és anyagi eszközt fordítunk – mondta a résztvevő.
Tornai Anita zentai résztvevő kiemelte, fontosnak tartja, hogy részt vegyen az ilyen szakmai napokon, hiszen mindig tanul valami újat.
– A továbbképzésekre nagy szükség van, ha az ember ott szeretne maradni az élen. A Porsperitati Alapítvány mindig nagyon jó szakmai napokat szervez, ezáltal mi versenyképesek tudunk maradni a piacon. Már többször részt vettem hasonló eseményeken és máskor is szívesen jövök – mondta Tornai Anita.
Az eseményt többek között megtisztelte jelenlétével, Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár, Rigó Pál Zsófia, az MNT alelnöke Burány Hajnalka, a VMSZ Zenta községi szervezetének elnöke, Juhász Attila, Zenta község oktatással és művelődéssel megbízott tagja.

Szerző: 
Magyar Szó, hat