Pályázatok

Mezőgazdasági és gazdasági fejlesztések kombinált támogatása

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás folyósítása és kamattámogatott hitel felvételének támogatása vajdasági bejegyzett mezőgazdasági termelők, egyéni vállalkozók és vállalkozások számára, technológiai felszereltségi szintjük és termelési kapacitásaik növelése, illetve a meglévő kapacitások jobb kihasználása, a foglalkoztatás növelése, valamint a beszállítói kör kiszélesítése céljából.

A vissza nem térittendő támogatás teljes keretösszege 6.000.000.000,00 forint (HUF) dinár (RSD) ellenértéke.

Kategória: 
Mezőgazdaság
Mikro-, kis- és középvállalkozások
Hitelkonstrukciók
Határidő: 
2017.11.30.

Falusi házak vásárlását célzó vissza nem térítendő támogatás nyújtása

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás folyósítása falusi házak és a hozzá tartozó telek, valamint gazdasági udvar vásárlásához Vajdaság Autonóm Tartomány területén házaspárok, élettársi életközösségben élők és kiskorú gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő szülő számára.

A pályázat teljes keretösszege 620.000.000,00 forintnak (HUF) megfelelő dinár (RSD). A pályázatonként megítélhető támogatás összege nem haladhatja meg az 3.100.000,00 forint (HUF) dinár (RSD) ellenértékét.

Határidő: 
2017.11.30.

Dokumentumok

Mezőgazdasági földvásárlási hitel kamattámogatása

A pályázat célja kamattámogatás folyósítása mezőgazdasági földvásárlási hitelhez Vajdaság Autonóm Tartomány területén.

A pályázat teljes keretösszege 4.500.000.000,00 forintnak (HUF) megfelelő dinár (RSD) hitel, valamint a hozzá tartozó kamattámogatás összege a kereskedelmi bank hitel-előminősítésével összhangban.

Kategória: 
Mezőgazdaság
Határidő: 
2017.11.30.