Gyik

Összesen 12 kérdés/válasz kombináció található itt.
Hagyja üresen, hogy mindent listázzon.

Házvásárlás

Csak lakható házra lehet pályázni, tehát rendelkeznie kell fürdőszobával.

Nem, az élettársi életközösség fennállását lakcímigazolással szükséges igazolni.

Az értékbecslést az Alapítvány által megbízott értékbecslők végzik, az Alapítvány terhére.

Mezőgazdaság

Igen, a pályázó és az eladó rokoni kapcsolatban állhatnak egymással az M-08/2017-II referenciaszámú pályázat értelmében.

Nincs meghatározva a megvásárlandó földterület nagysága, értéke.

Hitelkonstrukció

A pályázat átadásakor legalább a lokációs feltételeknek (lokacijski uslovi), illetve az ötlet megoldásnak (idejno rešenje) rendelkezésre kell állnia. A pályázat pozitív elbírálása esetén a pályázó a megvalósítás során köteles minden törvénnyel előlátott tervdokumentumot elkészíteni, illetve engedélyt beszerezni. A vissza nem térítendő támogatás kiutalása csak akkor történhet meg, ha az építési engedély rendelkezésre áll.

Indokolt esetben lehet külföldről behozott eszközre pályázni.

Az üzleti tervvel összhangban a beruházás több komponensből is állhat, nem szükséges a projekt minden tételének egy előszámlán szerepelnie.

Az ingatlan felbecslő által meghatározott értéke, amely része a pályázat tárgyát képező beruházásnak, elszámolható önrésznek, amennyiben azt elfogadja a bank és az alapítvány, a szabályaikkal összhangban.

A pénzügyi tervet a nettó értékek alapján kell elkészíteni függetlenül attól, hogy a pályázó benne van-e az ÁFA-rendszerben.

Nem, kizárólag új gépek/eszközök beszerzésére lehet pályázni.

A H-03/2017-II referenciaszámú pályázat értelmében a pályázó köteles alkalmazottainak számát megnövelni legalább egy fővel, de az igényelt vissza nem térítendő támogatás mértékének arányban kell lennie a pályázaton vállalt új munkahelyek számával, társadalmi hatásokkal.