Újszerű hozzáállás, modern munkafeltételek - ez a Digital Hive Kkt.

69888225_679696062532440_6494414894320844800_o.jpg

Három szabadkai információs technológiával foglalkozó cég társulásából jött létre a Digital Hive Kkt. Július közepén költöztek be új székhelyükre, ahol modern körülmények között végezhetik munkájukat.

A Studio Present, az ICB Tech és az ErdSoft cégek három éve kezdték fontolgatni a szorosabb együttműködést. Ennek eredményeképp született meg a közös irodaház terve, amit a Prosperitati Alapítvány segítségével sikerült megvalósítaniuk.

A modern épületet ma a cégek partnerei is bejárhatták és betekintést nyerhettek az itt folyó munkába.

Az épület maga egy különleges jelenség. A belső tér kialakításánál a nyugati nagy cégek mintájára az irodák mellett közösségi tereket is kialakítottak, ahol a jelenleg itt dolgozó 55 fiatal megpihenhet, vagy csak minőségi időt tölthet a munkatársaival. Ezzel is egy olyan környezetet próbáltak teremteni a cégek tulajdonosai, ahová az alkalmazottak szívesen járnak dolgozni. 

Az informatika világa rohamosan fejlődik és egyre több programozóra van szükség a világ minden táján. A Digital Hive egy olyan központ, ahol tehetséges fiatalok dolgoznak és közösen olyan digitális megoldásokat alkotnak, amelyek a világ minden táján piacképesek.

Szerző: 
Pannon RTV
Típus: 
Hír