Tudta Ön, hogy a Prosperitati Alapítvány területi irodáiban való ügyintézéshez sorsámot igényelhet? Ezáltal ügyintézésének időpontja tervezhetővé válik és elkerülheti a felesleges várakozást.

Válasz: 

Az alábbiakban a sorszámkérés szabályzatát ismertetjük.

  1. Sorszámot a területi irodában való ügyintézéshez szükséges igényelni.
  2. Sorszámot csak a PIT-ben regisztrált pályázók tudnak kérni.
  3. Új regisztráció esetén, csak a pályázó lakhelyének meghatározását követően tud sorszámot igényelni. Területi irodánként napi szinten meghatározott számú sorszám kerülhet kiosztásra, az előre definiált dinamika szerint.
  4. Sorszámot mindig csak a következő munkanapra tud igényelni.
  5. Sorszámigénylését követően az online pályázati rendszer egy automatikus értesítést küld a pályázónak e-mail formájában, amely tartalmazza a pályázó sorszámát, az ügyintézés (sorszám) érvényességi dátumát valamint a sorszámkérés szabályzatát. A pályázó a kapott e-mailt tetszés szerint, kinyomtathatja vagy elektronikus formában is bemutathatja sorszámának igazolásaként.
  6. Sorszámkérés után, az online pályázati rendszerben, az "Ügyfészolgálat" mezőben tudja követni, hogy a területi irodában pillanatnyilag melyik „sorszám” ügyintézése folyik.
  7. A területi irodában sorban szólítják a pályázókat. Amennyiben valaki lekési a „sorszámát”, a területi iroda munkatársai ki tudnak osztani számára aznapra érvényes új sorszámot, de ebben az esetben a pályázó a “sor” végére kerül.
  8. Amennyiben sorszámot igényel, de nem jelenik meg az adott napon, a rendszer automatikusan tiltja a következő napi sorszám kérését. Ez a tiltás csak egy napra vonatkozik, azután újra igénylehet sorszámot.
  9. A sorbanállások elkerülése és a gördülékenyebb ügyintézés érdekében, kérjük igényeljen sorszámot!
Kategória: