Nyitva állnak a Prosperitati pályázatai

jjj.jpg

A Prosperitati Alapítvány legújabb pályázataiból néhány augusztus 15-ig, míg mások szeptember közepéig, illetve október végéig nyitottak. Az alapítvány munkája a koronavírus-járvány alatt sem állt le.

A különböző hivatalok ügyintézésének csúszása miatt az átadási kötelezettségeket rugalmasan kezelték. Ezeket papír alapon utólag lehetett beadni - mondta el Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője a Szabadkai Magyar Rádió reggeli műsorában. A pályázók kárt nem szenvedtek, meghosszabbították az elszámolási határidőket - tette hozzá.

Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője: „A pályázati rendszerbe egy újítást vezettünk be. Vannak körülmények, amikor bizonyos pályázókat a pályázatból kizárunk kettő vagy öt évre. Szabályzatunk van erre. Ezek megtalálhatók a honlapunkon. Egy újítás, hogy aki négy alkalommal kap tőlünk ügyvédi felszólítást egy vagy több projektjük kapcsán, az két évig nem pályázhat. 99 százalékban rendesen ellátják feladataikat a pályázóink. Azokat védjük, akik rendszeresen eleget tesznek a kötelezettségeiknek, azokkal szemben, akik linkek, ha szabad így fogalmaznom. Ez egy fontos körülmény, amit szeretnék sokszor elmondani, hogy ne legyen az, hogy nem tudtak róla, tudjanak róla.”

Szerző: 
Pannon RTV
Típus: 
Hír