Megjelentek a VII.pályázati kör eredményei

prosperitati-logo-jpg_660x330_2_3_5.jpg

A Prosperitati Alapítvány értesíti a közvéleményt, hogy a május 23-án meghirdetett VII. pályázati kör 8 pályázati kategóriájának elbírálása megtörtént az Igazgatóbizottság és az Irányító Testület által. A pályázati eredmények megtalálhatóak a Prosperitati Alapítvány honlapján (https://www.prosperitati.rs/palyazati-eredmenyek).

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a földvásárlási pályázat továbbra is nyitva áll, a benyújtási határidő 2019. október 31-e.

A Prosperitati Alapítvány újabb pályázati kiírást jelentet meg turisztikai témakörben. Az idegenforgalom fejlesztésének egyik elengedhetetlen részét képezik a szakképesített idegenvezetők. Annak érdekében, hogy minél több, magyar nyelvű idegenvezető állhasson a Vajdaságba látogató turisták rendelkezésére, az Alapítvány támogatja azok képzését, a képesítés megszerzése során felmerülő költségek utófinanszírozásával. A pályázaton azon személyek vehetnek részt, akik jelentkeznek a szerbiai Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium által meghirdetett pályázatra, s a jelen pályázat kiírását követően sikeres vizsgát tesznek, s magyar nyelvű idegenvezetői képesítést szereznek. A pályázatok benyújtási határideje: 2020. június 15.

 

Típus: 
Hír