Hogyan gazdálkodjon egy vállalkozó az idejével, hogyan lehet elkerülni a kiégést?

jb.jpg

Milyen az erős, elfogadott vállalati kultúra? Egyebek mellett ezekről tartottak előadást a Connect + Grow üzleti konferencia második napján Palicson.

A Prosperitati Alapítvány első alkalommal szervezte meg a szakmai tanácskozást, amely ma ér véget, mintegy 200 vállalkozás részvételével. A két nap alatt tíz előadást hallgathatott végig a közönség, valamint panelbeszélgetésre is sor került. A vállalkozók eddigi visszajelzései pozitívak - mondta Juhász Bálint. A Prosperitati Alapítvány ügyvezetője hozzátette, a rendezvény kiértékelése ugyan még később lesz, de szeretnének hagyományt teremteni, és a következő években is megszervezni az üzleti konferenciát.

„Sikerült azt is elérni, amit szerettünk volna, hogy egy nem mindennapi, plusz tartalmakkal dúsított konferencia legyen, fantasztikus helyszínen, olyan értékeket közvetítve, mint a Palics és Szabadka turisztikai desztinációnak az értékeinek a továbbadása, vagy pedig a kisvállalkozásoknak, a kezdővállalkozásoknak, a feltörekvő vállalkozásoknak az esélynyújtása, megmutatkozási lehetőségnek a biztosítása, ez mind sikerült ez a két nap alatt. Azt gondolom, hogy a vállalkozói közösségünk megmutatta, hogy egy összeforrott erős közösség, ami folyamatosan tud bővülni újabb és újabb vállalkozói arcok jelennek meg és aktív részeseivé válnak ennek a közösségnek, ez a cél, hogy a vállalkozói mikroközösség folyamatosan erősödjön.”

Szerző: 
Pannon RTV