,,Évekkel előre mozdította a fejlesztési terveim megvalósítását”

csupii.jpg

Csupak Arnold-Čupy – Szabadka – Eszközbeszerzés

A szabadkai Csupak Arnold több mint tizenöt évvel ezelőtt, a szülői háznál, egy kisebb autószerelői műhely formájában indította el vállalkozását, a Čupy nevű céget. Az elmúlt évek során, egyebek mellett a Prosperitati Alapítvány eszközbeszerzési támogatásának köszönhetően jelentős fejlesztéseket hajtott végre a műhelyben. A részletekről a következőket mondta:

  •     Milyen eszközökkel bővült a Čupy- műhely?

    Két ollós elemelőt kaptam és egy eleje állító gépet. Mindezzel a szolgáltatásomon tudtam bővíteni. Rendkívül hasznos volt számomra ez a támogatás. Konkrétan abban segített nekem az Alapítvány eszközbeszerzési támogatása, hogy legalább hét évvel előbbre hozta a terveim megvalósítását.

  •     Mikor és hogyan alakult meg a cég?

Több mint tizenöt évvel ezelőtt, a szülői háznál egy kis műhelyben kezdtem a munkát és az utóbbi évek során fogtam hozzá a cég (https://www.biznisgroup.rs/automobili/auto-servis-cupy-subotica/) fejlesztéséhez. A legkorszerűbb autószerelői szolgáltatásokat igyekszem nyújtani, eleget tenni a kliensek igényeinek és további fejlesztési terveim is vannak.

  •     Melyek ezek a célkitűzések?

    Szeretnék fejleszteni a továbbiakban is, vannak különböző terveim. Egyebek mellett automata váltó szervizt és a cégem továbbfejlesztését tűztem ki célul. Autódiagnosztika és egyéb eszközök bővítése is a tervek között szerepel – hallottuk a szabadkai Csupak Arnoldtól.

Szerző: 
Jó Reggelt Vajdaság, LMT
Típus: 
Interjú