Egyetlen gyermek sem biodíszlet!

A Prosperitati Alapítvány reagálása Munk Veronika, az Index újságírójának cikkére

 

Nem csak gyorsan lőtt és óriásit  hibázott az Index újságírónője, hanem egy család becsületébe gázolt a március 12-ei sertéstelep átadójáról írott cikkében: https://index.hu/belfold/2019/03/12/sertestelep-atadora_vittek_a_gyerekeket_biodiszletnek/

A doroszlói Holló Company nevű vállalkozást három testvér működteti, akik büszkék a hosszú évek erőfeszítésének és a Magyar Kormány támogatásának köszönhetően megépült modern épületre, amely számos helyi munkavállalónak és termelőnek jelent biztos megélhetést. Az ünnepségen a család apraja-nagyja részt vett, köztük a három testvér hét gyermeke is, akikre szintén büszkék.

Megengedhetetlennek tartjuk és elvárjuk az újságírónő, valamint a cikket leközlő Index hírportál bocsánatkérését, amiért a vállalkozó család gyermekeit minősíthetetlen módon biodíszletnek nevezték.

Meggyőződésünk, hogy a cikk írójának egyetlen szándéka, az alapvető infromációk megismerésére való törekvés teljes hiányában, másodkézből szerzett információk alapján megírt cikkel a hitelrontás és a károkozás, amely minden alap nélkül besározza a vajdasági magyar közösség szülőföldön való boldogulásra való törekvéseit és megsérti az érintett családot.

Fotók: https://www.prosperitati.rs/hollo-company-kft-sertesfarm-unnepelyes-atad...

A Prosperitati Alapítvány sajtószolgálata