2020. évi 4. számú hírlevél

prosperitati-logo-jpg_660x330_2_3_7_0.jpg

A Prosperitati Alapítvány ezúton tájékoztatja az érdekelteket, hogy irodái 2020. május 11-től újra a megszokott munkaidőben fogadják az ügyfeleket. Az online ügyfélfogadás mellett ismét lehetővé válik a dokumentumok papíralapú benyújtása és a személyes ügyintézés is. A mai naptól lehetőség van sorszám igénylésére a PIT online rendszeren keresztül.

A területi irodák munkatársai munkanapokon 9:00-15:00 óra között telefonon és e-mailben is elérhetőek.

Emellett a Prosperitati Alapítvány értesíti a VII. pályázati körben nyertes pályázókat, hogy a támogatási szerződésben (VKTSZ) meghatározott megvalósítási és elszámolási határidő a koronavírus-járvány miatt jelentkező nehézségekre való tekintettel meghosszabbításra kerül azok számára, akik eddig nem számolták el projektjeiket és kérvényezték a határidő meghosszabbítását, a következők szerint:

Pályázat megvalósítási határidő: 2020. 06. 30.

Pályázat elszámolási határidő: 2020. 07. 15.

A határidő módosításához szükséges a támogatási szerződés módosítása, ennek kapcsán keressék a jövő héttől irodáinkat.

A pályázati dokumentáció (beadvány, kifizetési kérelem, elszámolási dokumentumok) elkészítése során szükséges fordítások továbbra is megfelelnek szabad fordításban (nem kell hivatalos fordítást készíttetni), azonban tartalmazniuk kell a pályázat iktatószámát, a keltezést, a pályázó aláírt nyilatkozatát, miszerint a fordítás tartalmilag megegyezik az eredeti dokumentummal. Ez a szabály a jövőben átadásra kerülő dokumentumokra vonatkozik.

Kérünk minden érdeklődőt, hogy továbbra is legyenek elővigyázatosak és tartsák be a szükséges óvintézkedéseket. Az irodák látogatása alkalmával kérjük, hogy a Kormány javaslataival összhangban viseljenek maszkot és kesztyűt, tartsák be a megfelelő távolságot.

Továbbra is vigyázzunk egymásra!
 

Köszönjük az együttműködést és sikeres elszámolást kívánunk mindenkinek!

Szabadka, 2020. május 8.